Zalen

/Zalen
Zalen 2018-01-19T23:05:02+00:00

Beuk

De zaal Beuk is dé podiumruimte van Stroud. Afgesloten van de zaal Eik kan deze ruimte gebruik worden door bijvoorbeeld muzikanten, dans of theatergezelschappen of een big band om te oefenen.

Verder lezen

Berk

In het souterrain  van ons gebouw hebben wij de zaal Berk tot beschikking. Via ramen aan de voorzijde van de zaal is er veel daglicht, wat voor een ruimtelijke gevoel zorgt.

Verder lezen

Ceder

De zaal Ceder is de ideale ruimte voor kleinere gezelschappen. In deze recent gerenoveerde zaal van 27 m2 is het prima vertoeven.

Verder lezen

Den

De ruim 72 m2 grote zaal Den, is één van de meest veelzijdige ruimte middenin het pand van Stroud.

Verder lezen

Eik

De zaal Eik is het paradepaardje van Stroud. Met de beschikking over 300 zitplaatsen, in combinatie met de zaal Beuk, is dit dé theaterzaal uit de omgeving.

Verder lezen

Larix

De zaal Larix is een mooi voorbeeld van de duurzaamheid van ons pand. In de zaal bevinden zich materialen van ons oude pand.

Verder lezen

Linde

De zaal Linde is met 38 m2 geschikt voor gezelschappen tot en met 24 personen. De indeling kan naar wens worden klaargezet zodat u de juiste samenstelling heeft voor het doel van de meeting.

Verder lezen

Wilg

De zaal Wilg heeft een oppervlakte van bijna 38 m2. Gelegen in de souterrain van ons pand kunt u rustig bij elkaar komen met elk soort gezelschap.

Verder lezen