Bezoeker

//Bezoeker
Bezoeker2019-01-22T08:24:28+00:00

Activiteiten

Je kunt natuurlijk komen om deel te nemen aan activiteiten, een vereniging, theatervoorstelling of leuke workshop. Van biljarten tot muziek maken, van yoga tot een tekenen of een cursus fotografie. Het kan allemaal! Er zijn allerlei activiteiten die worden georganiseerd in of vanuit Stroud op gebied van bewegen, muziek maken, creativiteit, boeken, ontmoeten en theater. Ook is er ruimte om zelf met een activiteit te starten! Kom gewoon eens langs voor een praatje of kijk in onze agenda. Daar vind je alle activiteiten waar je aan kunt meedoen.

Ontspannen

Stroud is een ideale plek om even tot rust te komen en te ontspannen. Onder het genot van een kopje koffie, thee of iets fris kun je even bijpraten met iemand. Ook is er in Stroud een boekenkast en een piano waar je gebruik van kunt maken. In ons horecagedeelte kun je ook terecht voor een lekkere lunch. Er staat speelgoed voor kinderen en er is een kinderstoel beschikbaar. Je kunt dus ook langskomen met je (klein)kind! Bewonder meteen de tentoongestelde schilderijen!

Op lokatie werken

Misschien werk je regelmatig op een flexibele locatie. Ook bij Stroud ben je van harte welkom om aan de slag te gaan onder het genot van een lekkere kop koffie of thee. Ook als je student bent of scholier kun je in Stroud terecht om huiswerk te maken of te leren voor tentamens.  Het is een fijne, lichte en open plek waar je de hele dag mag komen zitten!

Ondersteuning

Soms kun je wel wat hulp gebruiken! Stroud biedt de mogelijkheid om je vraag te stellen en ondersteuning te krijgen. Vanuit Stroud werken verschillende professionals van zorg- en welzijnsorganisaties die graag met je in gesprek gaan. Ook staat in de hal een computerscherm van het Loket Putten. Hier kan je eenvoudig een vraag stellen. Daarna wordt er binnen 2 á 3 dagen contact met je opgenomen. Deze vragen kunnen gaan over wonen, werk, inkomen, geld, schulden, persoonlijke hulp, meedoen, opgroeien of opvoeden.