Meedoen

/Meedoen
Meedoen2019-01-22T11:29:21+00:00

Doe je mee?

Of je nu komt als bezoeker van een activiteit, juist zelf de handen uit de mouwen wil steken of wil investeren in Stroud, doe mee! Er zijn verschillende manieren om mee te doen aan Stroud. Hieronder staat meer informatie over hoe je kunt meedoen. Het lijkt ons prachtig om met elkaar te bouwen aan deze ontmoetingsplek.

Bezoeker

Je kunt natuurlijk komen om deel te nemen aan activiteiten, een vereniging, theatervoorstelling of een simpel kopje koffie. Wees altijd welkom! Ben je op zoek naar een leuke activiteit om nieuwe mensen te leren kennen? Of wil je aan de slag met je talent? Kom gewoon eens langs voor een praatje of kijk in onze agenda. Daar vind je alle activiteiten waar je aan kunt meedoen.

Vrijwilliger

Wil je graag de handen uit de mouwen steken? Iets bijdragen voor een ander? Of zoek je naar zingeving of een leuke tijdsbesteding? Kom werken als vrijwilliger bij Stroud. We hebben op allerlei vlakken mogelijkheden voor vrijwilligerswerk. Van koffieschenken tot het bijhouden van onze sociale media. Van het geven van een huiskamerconcert tot het coachen van iemand die wil groeien in vaardigheden: het kan allemaal! Informeer bij ons en meld je aan!

Vacature: medewerker horeca

Investeren

Stroud is een plek van en voor Puttenaren. Graag werken we samen met lokale bedrijven, ondernemers, scholen en instellingen om aan deze plek te bouwen. Wil je meebouwen? Er zijn verschillende incidentele en structurele mogelijkheden:

  • Organiseren van een borrel, evenement, personeelsfeest of vergadering bij Stroud;
  • Inzet/sponsoring van materialen, producten of kennis;
  • Financiële bijdrage;
  • (Dagbestedings)activiteiten voor verkoop horeca.